UIA Πτήσεις: Super Summer Fares!

UIA Πτήσεις: καλοκαιρινές τιμές για την Άγκυρα, το Μπακού, το Κισινάου, την Κωνσταντινούπολη, την Οδησσό, το Τελ Αβίβ, τη Βαρσοβία και το Ερεβάν από τον AgentSky.

Αγαπητοί Συνεργάτες Τουρισμού,

AgentSky είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο χαρακτηρίζονται από Summer Super Sale των πτήσεων που εκτελούνται από την Ukrainian International Airlines . Επιτρέψτε στους πελάτες σας να απολαμβάνουν τους χαμηλότερους δυνατούς ναύλους στις συνεχείς πτήσεις από τη Νέα Υόρκη στο Κίεβο με την ίδια μέρα σύνδεση με πολλές πόλεις της Ευρώπης, της ΚΑΚ και των χωρών της Μέσης Ανατολής. Όπως η Άγκυρα, το Μπακού, το Κισινάου, η Κωνσταντινούπολη, η Οδησσός, το Τελ Αβίβ, η
Βαρσοβία και το Ερεβάν.


Ουκρανία Διεθνές Αεροδρόμιο UIA Πτήσεις


Κάντε κράτηση σε ένα από τα προαναφερθέντα ταξίδια και δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ξεχάσουν την μακρόχρονη αναμονή στο αεροδρόμιο για την επόμενη πτήση.

Αυτό
  Η πώληση διατίθεται για τρεις κατηγορίες υπηρεσιών: Business class , Premium Economy και Economy class, πράγμα που σημαίνει ότι οι οικονομικές προσδοκίες όλων θα είναι εύκολα προσαρμοσμένες.

Οι πτήσεις UIA διατίθενται προς πώληση σε όλα τα GDS και προσφέρονται οι κατάλληλες προμήθειες σε κάθε οργανισμό που ενδιαφέρεται για την πώληση της UIA.
AgentSky - εύκολο να πουλήσει, εύκολο να αντέξει οικονομικά!

* Τα καθίσματα είναι περιορισμένα και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις πτήσεις. Οι ναύλοι είναι ανά επιβάτη, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών φόρων και τελών. Ισχύουν τα τέλη αποσκευών.


Κοινωνικό μερίδιο

Facebook Google Κελάδημα

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No